SmaakvertellingenVoorpagina

Spannende vooruitzichten

Een cursus of workshop doen over wijnschrijven of eetschrijven? Dan moet je bij mij zijn. Het komende jaar organiseer ik weer verschillende dingen:

26 januari – workshop Inspiratie en Research, bij mij thuis, waar ik mijn bibliotheek ter beschikking heb. Er zijn nog twee plekjes beschikbaar. Klik hier!

10 maart – de ‘gewone’ cursus, stevige opdrachten, online-contact, intensieve op-maat-begeleiding van mij, start- en slotbijeenkomsten in Utrecht. Info. Ik zit nog te wachten, maar er is al toegezegd dat Vinologen punten krijgen voor deelname aan mijn cursussen.

17-24 juni – Summer Camp in Italië op Ca’ Palazzo. Een intensieve week met schrijven, korte deadlines, bezoeken aan wijn- en delicatessenmakers, boerenrestaurants. Info.

Voor die tijd verhaal ik nog op 10 december in het Museon over de geschiedenis van het restaurant (13.30 uur, info) en op 18 december bij de vereniging Dante Aleghieri in Haarlem over de ziel van de Italiaanse keuken. Maar daarvoor moet je lid zijn, vermoed ik.

De dagen lengen, maar de herfst die we winter noemen woedt door. Wat te doen? Mijn boeken lezen natuurlijk! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en Luilekkerland, 400 jaar koken in Nederland, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

Zomerweek Italië 17-24 juni: Een droomoord in Le Marche, pittige schrijflessen, bezoeken aan wijnmakers en producenten van de heerlijkste specialiteiten, de zomerweek Italië wordt net zo’n feest als die in Frankrijk afgelopen jaar! Informatie.

Leren over culinaire geschiedenis? Culinair historica en dochter Charlotte en ik geven een 6-delige serie lezingen bij de Illustere School van de Universiteit van Amsterdam. Open voor iedereen! Klik hier voor info. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.