SmaakvertellingenVoorpagina

Spannende vooruitzichten

Een cursus of workshop doen over wijnschrijven of eetschrijven? Dan moet je bij mij zijn. Het komende jaar organiseer ik weer verschillende dingen:

26 januari – workshop Inspiratie en Research, bij mij thuis, waar ik mijn bibliotheek ter beschikking heb. Er zijn nog twee plekjes beschikbaar. Klik hier!

10 maart – de ‘gewone’ cursus, stevige opdrachten, online-contact, intensieve op-maat-begeleiding van mij, start- en slotbijeenkomsten in Utrecht. Info. Ik zit nog te wachten, maar er is al toegezegd dat Vinologen punten krijgen voor deelname aan mijn cursussen.

17-24 juni – Summer Camp in Italië op Ca’ Palazzo. Een intensieve week met schrijven, korte deadlines, bezoeken aan wijn- en delicatessenmakers, boerenrestaurants. Info.

Voor die tijd verhaal ik nog op 10 december in het Museon over de geschiedenis van het restaurant (13.30 uur, info) en op 18 december bij de vereniging Dante Aleghieri in Haarlem over de ziel van de Italiaanse keuken. Maar daarvoor moet je lid zijn, vermoed ik.

Half juni verschijnt mijn gloednieuwe boek Mijn Frankrijk – verhalen en recepten. Wil je het ontvangen met handtekening, dan kun je het hier vast bestellen. Net zoals De grote Kleyn, Luilekkerland en Mijn Italië – verhalen en recepten, plus Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu!

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.