SmaakvertellingenVolkskeuken recepten

Wie tekent lekker nu al in op mijn nieuwe boek?

In de week van 6 mei gaat het naar de boekhandel: mijn nieuwe boek, Italië. Mijn verhalen en recepten.

Het is weer een kloeke pil, 416 pagina’s vol met belevenissen, meer dan honderdvijftig recepten, 1,3 kilogram informatie over achtergronden, technieken, geschiedenis en gewoonten. Ooit woonde ik in Toscane en leerde ik Italiaans koken van buren en vrienden. Voeg daarbij dertig jaar hinderlijke nieuwsgierigheid en letterverslaafdheid en je begrijpt dat er wel een boek móest verschijnen. Nee, wederom zijn er geen foto’s, wel de schitterende illustraties van Marly Hendricks, die ook het grote blauwe boek verluchtigde. Mijn hoop is dat je het boek leest, gewoon van kant naar kaft, in plaats van te grazen.

Donderdag 16 mei is er om 19 uur een grote presentatie bij boekhandel Paagman in Den Haag (Frederik Hendriklaan), waarvoor jullie allemaal van harte zijn uitgenodigd. Je moet je er op hun site voor aanmelden, maar die mogelijkheid komt er als de Boekenweek is afgelopen, over een dag of wat. Ik kan er dus nog geen link voor geven.

Wie niet naar Den Haag komt en toch nu al lekker mijn boek wil bestellen met handtekening en desgewenst een opdracht, klikke hier. Ik verstuur zodra ik de exemplaren binnen krijg.

Nu verkrijgbaar: mijn nieuwe boek, Italië – Mijn verhalen en recepten. ‘Persoonlijk, goed doorwrocht en aantrekkelijk, wat mij betreft kan het zó verfilmd worden: Onno’s jaar in Italië,’ schrijft Janny van der Heijden. Alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier!

18-21 oktober begeleid ik voor het 3e jaar op rij een fantastisch lang wijn- en truffelweekend in De Marken, Italië, op Ca’Palazzo. Ieder jaar is er een nieuw programma! Klik hier voor info.

Mijn workshop inspiratie en research, 12 november bij mij thuis in Koog aan de Zaan, was rap volgeboekt. Snel een nieuwe datum gezocht: zondag 9 februari 2020. Ga met mij aan de slag om je horizon te verbreden! Er is plek voor maar 7 deelnemers, dus klik snel hier voor informatie.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

 

 

 

3 reacties op “Wie tekent lekker nu al in op mijn nieuwe boek?

  1. Voor zover ik het niet eerder duidelijk heb gemaakt: bij deze mijn officiële voorintekening. Mits met opdracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.