Smaakvertellingen | Volkskeuken recepten

Wie tekent lekker nu al in op mijn nieuwe boek?

In de week van 6 mei gaat het naar de boekhandel: mijn nieuwe boek, Italië. Mijn verhalen en recepten.

Het is weer een kloeke pil, 416 pagina’s vol met belevenissen, meer dan honderdvijftig recepten, 1,3 kilogram informatie over achtergronden, technieken, geschiedenis en gewoonten. Ooit woonde ik in Toscane en leerde ik Italiaans koken van buren en vrienden. Voeg daarbij dertig jaar hinderlijke nieuwsgierigheid en letterverslaafdheid en je begrijpt dat er wel een boek móest verschijnen. Nee, wederom zijn er geen foto’s, wel de schitterende illustraties van Marly Hendricks, die ook het grote blauwe boek verluchtigde. Mijn hoop is dat je het boek leest, gewoon van kant naar kaft, in plaats van te grazen.

Donderdag 16 mei is er om 19 uur een grote presentatie bij boekhandel Paagman in Den Haag (Frederik Hendriklaan), waarvoor jullie allemaal van harte zijn uitgenodigd. Je moet je er op hun site voor aanmelden, maar die mogelijkheid komt er als de Boekenweek is afgelopen, over een dag of wat. Ik kan er dus nog geen link voor geven.

Wie niet naar Den Haag komt en toch nu al lekker mijn boek wil bestellen met handtekening en desgewenst een opdracht, klikke hier. Ik verstuur zodra ik de exemplaren binnen krijg.

Op 17 april 2025 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe op maandagavond 28 oktober mee met de workshop Kookboek Maken! Klik hier voor informatie.

 

 

3 reacties op “Wie tekent lekker nu al in op mijn nieuwe boek?

  1. Voor zover ik het niet eerder duidelijk heb gemaakt: bij deze mijn officiële voorintekening. Mits met opdracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.