SmaakvertellingenVolkskeuken recepten

Wie tekent lekker nu al in op mijn nieuwe boek?

In de week van 6 mei gaat het naar de boekhandel: mijn nieuwe boek, Italië. Mijn verhalen en recepten.

Het is weer een kloeke pil, 416 pagina’s vol met belevenissen, meer dan honderdvijftig recepten, 1,3 kilogram informatie over achtergronden, technieken, geschiedenis en gewoonten. Ooit woonde ik in Toscane en leerde ik Italiaans koken van buren en vrienden. Voeg daarbij dertig jaar hinderlijke nieuwsgierigheid en letterverslaafdheid en je begrijpt dat er wel een boek móest verschijnen. Nee, wederom zijn er geen foto’s, wel de schitterende illustraties van Marly Hendricks, die ook het grote blauwe boek verluchtigde. Mijn hoop is dat je het boek leest, gewoon van kant naar kaft, in plaats van te grazen.

Donderdag 16 mei is er om 19 uur een grote presentatie bij boekhandel Paagman in Den Haag (Frederik Hendriklaan), waarvoor jullie allemaal van harte zijn uitgenodigd. Je moet je er op hun site voor aanmelden, maar die mogelijkheid komt er als de Boekenweek is afgelopen, over een dag of wat. Ik kan er dus nog geen link voor geven.

Wie niet naar Den Haag komt en toch nu al lekker mijn boek wil bestellen met handtekening en desgewenst een opdracht, klikke hier. Ik verstuur zodra ik de exemplaren binnen krijg.

Half juni verschijnt mijn gloednieuwe boek Mijn Frankrijk – verhalen en recepten. Wil je het ontvangen met handtekening, dan kun je het hier vast bestellen. Net zoals De grote Kleyn, Luilekkerland en Mijn Italië – verhalen en recepten, plus Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu!

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

3 reacties op “Wie tekent lekker nu al in op mijn nieuwe boek?

  1. Voor zover ik het niet eerder duidelijk heb gemaakt: bij deze mijn officiële voorintekening. Mits met opdracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.