SmaakvertellingenUncategorizedVolkskeuken recepten

Winnaar fotowedstrijd Italiëboek

Hieronder een selectie van via Instagram, Facebook, Twitter en mail ingezonden foto’s van de wedstrijd ‘wie maakt de fraaiste/opmerkelijkste/leukste foto van mijn Italiëboek op vakantie?’ Schitterende beelden van Angélique Chamboné, Corstiaan Hooft, Chris Vandendriesse, Ingrid Larmoyeur, Kees Vermaak, Madelon Diana, Manon Koopman, Pellerense, Mieke Dijkman, Rosenanno, Ineke de Jong en Wijnand Luttikholt. Wie weet heb ik foto’s over het hoofd gezien, misschien doordat ze de tag #kleynfoto niet meekregen, misschien door mijn dommigheid – excuus daarvoor. De jury  (illustrator Marly Hendricks, hoofd esthetiek Juliette Tocila en ikzelf) heeft zich erover gebogen. Het was uiteraard weer een heel moelijke besl…. Welnee. Het was meteen duidelijk. De leukste is bovenstaande plaat, van de kinderen die de pastatekening van Marly levend maken. Hij is gemaakt door Wijnand Luttikholt tijdens een kookweek op Ca’Palazzo in Italië. Nou nog verzinnen hoe de prijs – een van mijn boeken naar keuze – zo bezorgd kan worden dat de kinderen er iets aan hebben.

Alle inzenders vreselijk bedankt!

 

De ideale cadeaus voor de feestdagen (of gewoon om de grauwe dagen door te komen): mijn boeken! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en andere boeken, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Mijn workshop inspiratie en research, 12 november bij mij thuis in Koog aan de Zaan, was rap volgeboekt. Snel een nieuwe datum gezocht: zondag 26 januari 2020. Ga met mij aan de slag om je horizon te verbreden! Er is plek voor maar 7 deelnemers, dus klik snel hier voor informatie.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.