SmaakvertellingenUncategorizedVolkskeuken recepten

Winnaar fotowedstrijd Italiëboek

Hieronder een selectie van via Instagram, Facebook, Twitter en mail ingezonden foto’s van de wedstrijd ‘wie maakt de fraaiste/opmerkelijkste/leukste foto van mijn Italiëboek op vakantie?’ Schitterende beelden van Angélique Chamboné, Corstiaan Hooft, Chris Vandendriesse, Ingrid Larmoyeur, Kees Vermaak, Madelon Diana, Manon Koopman, Pellerense, Mieke Dijkman, Rosenanno, Ineke de Jong en Wijnand Luttikholt. Wie weet heb ik foto’s over het hoofd gezien, misschien doordat ze de tag #kleynfoto niet meekregen, misschien door mijn dommigheid – excuus daarvoor. De jury  (illustrator Marly Hendricks, hoofd esthetiek Juliette Tocila en ikzelf) heeft zich erover gebogen. Het was uiteraard weer een heel moelijke besl…. Welnee. Het was meteen duidelijk. De leukste is bovenstaande plaat, van de kinderen die de pastatekening van Marly levend maken. Hij is gemaakt door Wijnand Luttikholt tijdens een kookweek op Ca’Palazzo in Italië. Nou nog verzinnen hoe de prijs – een van mijn boeken naar keuze – zo bezorgd kan worden dat de kinderen er iets aan hebben.

Alle inzenders vreselijk bedankt!

 

Mijn boeken De grote Kleyn, Luilekkerland en Italië – mijn verhalen en recepten zijn ideale cadeaus voor het voorjaar, om nog maar te zwijgen van Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu! En bij ons kun je ze gesigneerd krijgen. Klik hier om ze te bestellen.

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.