Smaakvertellingen | Voorpagina

Herfstactiviteiten

Vanuit Frankrijks Zuiden een petit update over mijn bezigheden en plannen voor de komende tijd. Ik ben deze maand even prettig doende met een wijn-wandelreis van Vinaventura en daarna een wijn-truffelreis in De Marken, op Ca’Palazzo. Daarna wordt het november, heb ik uit betrouwbare bron. Een maand die schittert door twee zinderende workshops: Inspiratie (21 november) en Kookboek Maken (28 november).

Waar zal ik het nu weer over hebben? Het is een probleem dat vele  wijn- en eetschrijvers en -bloggers kennen. Ik help je die kwestie aan te pakken op de online workshop Inspiratie. Per slot van rekening schrijf ik al bijna twintig jaar wekelijkse rubrieken voor de Volkskrant. Al je writer’s blocks aan de kant!

Hoe maak je een kookboek? Opzet, inhoud, schrijven en uitgeven, ik vertel je exact wat je weten wilt tijdens deze al door velen gevolgde online workshop Kookboek Maken. Na een boek of 40, gepubliceerd bij meer dan zes uitgevers, weet ik er het nodige van.

En alsof dat allemaal niet genoeg is: vanaf 27 oktober geven dochter en culinair historica Charlotte en ik een schitterende serie van 5 lezingen over culinaire geschiedenis bij de Illustere School van de UvA. Daarvoor kun je je hier opgeven.

Op 17 april 2025 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe op maandagavond 28 oktober mee met de workshop Kookboek Maken! Klik hier voor informatie.

 

 

1 reacties op “Herfstactiviteiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.