SmaakvertellingenVoorpagina

Perspectieven en horizonten

Lieve lezers, er komt weer wat lucht in ons leven. Blauwe hebben al een poosje, maar nu komt er ook virtuele lucht bij. Terrassen open, restaurants ook en straks nog de buitenlanden, dat voelt prettig. Wie weet kunnen in oktober mijn culireizen naar de Provence (met Els Groot van Vinaventura) en de Italiaanse Marken (met Wijnand Luttikholt) plaatsvinden, hoewel we de logistieke aanpassingen daarvan nog moeten uitwerken. Maar klik vooral en stuur anders een mail als je op de hoogte wilt blijven van wel en niet en zo ja, hoe.

Zeker door gaat de najaarscursus Culinair Schrijven en Wijnschrijven, met de start op 28 september. Net als de workshops Kookboek Maken en Inspiratie en Research. De afgelopen maanden is alles nog doorgegaan, zij het soms met Zoom. Deze herfst echter mogen we vast weer bij elkaar komen, met inachtname van de nieuwe normen.

Handen schudden en zoenen zijn uit, maar koken, wijn drinken en schrijven allerminst. Investeer in jezelf en leef het leven! De vergankelijkheid vraagt erom.

Mijn boeken De grote Kleyn, Luilekkerland en Italië – mijn verhalen en recepten zijn ideale cadeaus voor het voorjaar, om nog maar te zwijgen van Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu! En bij ons kun je ze gesigneerd krijgen. Klik hier om ze te bestellen.

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.