Smaakvertellingen | Voorpagina

Perspectieven en horizonten

Lieve lezers, er komt weer wat lucht in ons leven. Blauwe hebben al een poosje, maar nu komt er ook virtuele lucht bij. Terrassen open, restaurants ook en straks nog de buitenlanden, dat voelt prettig. Wie weet kunnen in oktober mijn culireizen naar de Provence (met Els Groot van Vinaventura) en de Italiaanse Marken (met Wijnand Luttikholt) plaatsvinden, hoewel we de logistieke aanpassingen daarvan nog moeten uitwerken. Maar klik vooral en stuur anders een mail als je op de hoogte wilt blijven van wel en niet en zo ja, hoe.

Zeker door gaat de najaarscursus Culinair Schrijven en Wijnschrijven, met de start op 28 september. Net als de workshops Kookboek Maken en Inspiratie en Research. De afgelopen maanden is alles nog doorgegaan, zij het soms met Zoom. Deze herfst echter mogen we vast weer bij elkaar komen, met inachtname van de nieuwe normen.

Handen schudden en zoenen zijn uit, maar koken, wijn drinken en schrijven allerminst. Investeer in jezelf en leef het leven! De vergankelijkheid vraagt erom.

Op 17 april 2025 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe op maandagavond 28 oktober mee met de workshop Kookboek Maken! Klik hier voor informatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.