SmaakvertellingenVoorpagina

Workshop kookboek maken 24 mei

Het is een droom voor veel kookfanaten: een eigen kookboek publiceren. Maar wat is daarvoor nodig? In een exclusieve workshop voor maximaal 7 deelnemers gaan we aan de slag met deze gegevens. Ik vertel je hoe je opzet te maken, aan welke eisen een boek moet voldoen en hoe je het presenteert.

Aan de orde komt:

  • Voor wie is je boek?
  • Thematiek, onderwerp
  • Hoeveel recepten, hoeveel tekst
  • Uitwerking recepten
  • Beeld, foto’s, illustraties
  • Opzet maken. Waaraan moet die voldoen?
  • Planning opstellen
  • Aanbieden aan uitgever/zelf uitgeven
  • Financiële afspraken, royalty’s
  • Werken met stylisten, koks, fotografen
  • Na inlevering manuscript: proeven, correcties

De workshop staat open voor iedereen; het niet nodig eerst de cursus wijn- of culinair schrijven te hebben gevolgd. Klik hier voor informatie en kosten.

De najaarscursus culinair/wijnschrijven is volgeboekt, maar op 8 februari 2021 start een nieuwe. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (1 november) of Inspiratie en Research (22 november). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.