SmaakvertellingenVoorpagina

Agenda activiteiten 2020

10 maart: start voorjaarscursus culinair en wijnschrijven

1 april: start lezingenreeks culinaire geschiedenis bij de Illustere School van de Universiteit van Amsterdam. 6 lezingen door culinair historica Charlotte Kleyn en mijzelf, op woensdagmiddagen, voor de ware fijnproevers! 1, 8, 15, 22 en 29 april, 6 mei. Info

24 mei: nieuw workshop Kookboek maken. Al je vragen beantwoord! Info

7 juni: zondagmiddaglezing ‘De ziel van de Italiaanse keuken‘ bij de Vrije Academie in Amsterdam. Info volgt.

17-24 juni: zomerweek culinair schrijven op Ca’Palazzo in le Marche, Italië. Nieuw- en oudkomers welkom! Info

28 september: start najaarscursus culinair en wijnschrijven, dit keer op de maandagavond. Info

4-10 oktober: wijnwandelreis naar de Rhônevallei met Vinaventura. Ik doe bij uitzondering kooksessies met de deelnemers! Info

16-19 oktober: wijn-truffelreis naar Ca’Palazzo in Le Marche. Voor het vierde jaar op rij, maar met een gloednieuw programma. Info

22 november: workshop Inspiratie en Research. Info

Corona waart door het land; wat te doen? Mijn boeken lezen natuurlijk! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en Luilekkerland, 400 jaar koken in Nederland, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Op 28 september 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (1 november) of Inspiratie en Research (22 november). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.