SmaakvertellingenVoorpagina

Agenda activiteiten 2020

10 maart: start voorjaarscursus culinair en wijnschrijven

1 april: start lezingenreeks culinaire geschiedenis bij de Illustere School van de Universiteit van Amsterdam. 6 lezingen door culinair historica Charlotte Kleyn en mijzelf, op woensdagmiddagen, voor de ware fijnproevers! 1, 8, 15, 22 en 29 april, 6 mei. Info

24 mei: nieuw workshop Kookboek maken. Al je vragen beantwoord! Info

7 juni: zondagmiddaglezing ‘De ziel van de Italiaanse keuken‘ bij de Vrije Academie in Amsterdam. Info volgt.

17-24 juni: zomerweek culinair schrijven op Ca’Palazzo in le Marche, Italië. Nieuw- en oudkomers welkom! Info

28 september: start najaarscursus culinair en wijnschrijven, dit keer op de maandagavond. Info

4-10 oktober: wijnwandelreis naar de Rhônevallei met Vinaventura. Ik doe bij uitzondering kooksessies met de deelnemers! Info

16-19 oktober: wijn-truffelreis naar Ca’Palazzo in Le Marche. Voor het vierde jaar op rij, maar met een gloednieuw programma. Info

22 november: workshop Inspiratie en Research. Info

Mijn boeken De grote Kleyn, Luilekkerland en Italië – mijn verhalen en recepten zijn ideale cadeaus voor 2021. En bij mij kun je ze gesigneerd krijgen! Klik hier om ze te bestellen.

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.