SmaakvertellingenVoorpagina

Kerstmenu’s en goede hoop

En zo beginnen we dan aan de decembermaand. Eentje met goede hoop, wat mij betreft. Vaccin in zicht, maatjes!, dat scheelt alles. Nou nog zien dat Trump werkelijk ophoepelt en Baudet… Ah sorry, ik doe normaal niet aan politiek buiten de familiaire kring, maar nu werd het me allemaal te veel. Goed. Eerst hier iets over de kerst. Als menu stel ik het volgende voor:

 

KERSTMENU 2020

(Klik op de titels voor de recepten)

Zoete aardappel uit de oven met walnotenrelish en yoghurt

Garnalen met zachte aardappelpuree en exotische dressing

Varkensgebraad met port en kastanjes

Pecantaart met rumcrème

Mocht je meer keus willen, dan zijn hier kerstmenu’s uit eerdere jaren.

Voorts herinner ik eeniegelijk dat er maandagmiddag 8 februari weer een cursus culinair schrijven en wijnschrijven begint, in Utrecht. Er zijn al drie deelnemers, dus er resten nog zeven plaatsen. Mocht je niet kunnen deelnemen of heb je hem al gedaan, dan ben ik ook zeer erkentelijk met publiciteit in of op jullie eigen mediaplekjes!

Mijn nieuwe boek, over Frankrijk, is bijna af. Dat moet ook, want de deadline is eind januari. Het wordt een andere, compactere uitgave dan Italië. Mijn verhalen en recepten, omdat ik dat voor een leesboek – en zo bedoelde ik het – wel erg groot vond. Iets handzamer dus. De tweede druk van het Italiëboek gaat er ook zo uitzien, dus dat is extra fijn.

Al mijn boeken zijn bij mij met signatuur te bestellen, dat wisten jullie? Schitterende cadeaus voor de feestdagen.

Half juni verschijnt mijn gloednieuwe boek Mijn Frankrijk – verhalen en recepten. Wil je het ontvangen met handtekening, dan kun je het hier vast bestellen. Net zoals De grote Kleyn, Luilekkerland en Mijn Italië – verhalen en recepten, plus Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu!

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Eén reactie op “Kerstmenu’s en goede hoop

  1. Bedankt voor de fijne nieuwsbrief. Het politieke commentaar wordt hier ook zeer op prijs gesteld!
    We zien allemaal uit naar een beter jaar en het nieuwe boek over Frankrijk!
    Fijne feestdagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.